Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦ-ΒΥΡΟΝΑΣ 2-0


Ο ΡΥΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ 37 ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΗΣ ΣΤΟ 57 ta goal

ΔΙΑΝΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ ΔΗΜ 0-0



Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΓΟΥΝΗΣ-ΛΟΥΚΑΣ -ΜΟΥΡΤΟΓΙΑΝΝΗΣ



ΜΟΥΡΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

o προεδροs του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΓΛΥΦAΔΑΣ


Ο κ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Πρόεδρος του Κεραυνού Γλυφ με την απομάκρυνση του προπονητή κ.ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ πήρε θέση,ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ είπε,είμαι πρόεδρος και στα εύκολα και στα δύσκολα, κατά δήλωσή του στο ΦΩΣ.
Η ομάδα ήταν πρώτη και με διαφορά, με 13 νίκες και δύο ισοπαλίες.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ.

Α.Ο. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Δυστυχώς οι κόποι και οι προσπάθειες του Ακη Μιχαηλίδη να δέσει τους πάιχτες του σαν μια οικογένεια απέβησαν μάταιες αφού η τελική κατάληξη ήταν αυτή που όλοι γνωρίζουμε. Αμέσως άρχισαν να φαίνονται τα μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα για την ομάδα που είχε φτάσει στα πρόθυρα της Ά Αθηνών.
Είναι άξιον απορίας μια ομάδα με ανοδική πορεία, να χάνει τον δημιουργό της.
ΜΗΠΩΣ είναι σκόπιμο να αναθεωρηθούν κάποιες αποφάσεις λανθασμένες και βιαστικές; ίσως για το συμφέρον της ομάδος.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

καλαμακι κεραυνοs 2-1


sportifico cafe


ΚΑΛΑΜΑΚΙ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦ 2-1


Ο ΓΟΥΝΗΣ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΑ



Ο ΓΟΥΝΗΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΟΠ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΑ

sportifico paparatci foto

η Διανα εκτοs εδραs 3-0 με γκολ του Θεοφανη Ανδρακενα και Γιαννακοπουλου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΑΣ



Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Άτυχος ο Φωστήρας Ηλιούπολης




Ο Φωστήρας δεν κατάφερε να βγάλει το φίδι από την αλεπότρυπα και ηττήθηκε από τον Άτλα Κυψ. με ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής.Στο 2ο ημίχρονο ηταν η σειρά του Φωστήρα να κερδίσει πέναλτι που εκτέλεσε ο Πολίτης όπου και αστόχησε.Η απόδοση της ομάδας δεν ηταν και τόσο καλή.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

"Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά" Διάνα Ηλιούπολης - Υμητός 5-0

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ
ΣΚΟΡΕΡ Ο ΜΑΤΣΑΓΚΟΣ ΥΜΗΤΤΟΣ
Α.Ο ΔΙΑΝΑ

Τσαλιαγκος -capten-

Το γειτονικό ντέρπμι μεταξύ Διάνας Ηλιούπολης και Υμητού έληξε με το ευρύ σκόρ 5-0.
Το 1ο γκόλ μπήκε στο 25'(πέναλτυ) με σκόρερ τον Μακρίδη στο 34΄ ο Ανδρεάκενας και στο 35' ο Θεοφάνης έκλεισε το σκορ για το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Κοντογιάννης κέρδισε πέναλτυ και το εκτέλεσε ο Ματσάγκος με επιτυχία και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κάρκος με λόμπα κρέμμασε τον Καζανζτίδη.Το παιχνίδι δεν δέχεται κριτική το σκορ τα λέει όλα. Ο καινούργιος προπονητής της Διάνας κ. Σπηλιώτης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Η τηλεφωνική απόλυση του κ. Άκη Μιχαηλίδη



ΚΟΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ( γενικός αρχηγός ΔΙΑΝΑ ΑΟ )

Μετά την αιφνιδιαστική απόλυση ( τηλεφωνική !!! ) του προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχαηλίδη, σαν γενικός αρχηγός της ομάδας και με βάση το ότι δεν κλήθηκα να εκφράσω τις απόψεις μου στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 12/1/2009 και πήρε αυτή την απόφαση, έχω την ανάγκη να διατυπώσω τις απορίες και τις ενστάσεις μου, για την απόφαση αυτή.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Ηλιουπολη - Παναχαική 1-1






Το ντέρμπι του νοτίου ομίλου της γ Εθνικής δεν ανέδειξε νικητή.Προηγήθηκε η Ηλιούπολη στο 43' και ισοφάρισε η Παναχαική στο 93'. Ο αγώνας ηταν φανταστικός, από τους καλύτερους της Ηλιούπολης ηταν ο Ρουσάκης και ο Ταβλαδοράκης και από την Παναχαική καλύτερος ηταν ο τερματοφύλακας. Γενικά σε ενα δύσκολο αγωνιστικό χώρο όλοι παίχτες προσπάθησαν για να παιχτεί ενας ωραίος αγώνας.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ο Προπονηταράς Παύλος Κυριακουλέας




Αισιόδοξος πριν το παιχνίδι ηταν ο Χηνόπουλος.(και να μην τρως πριν το παιχνίδι!!)




Ο αγώνας μεταξύ του πρωτοπόρου Χολαργού και του Φωστήρα Ηλιούπολης έληξε ισόπαλος 0-0. Ο Φωστήρας μπήκε δυνατά μεγάλη ευκαρία να ανοίξει το σκορ στο 5' στην συνέχεια προσέχωντας την άμυνα και βγαίνοντας σποραδικά με αντεπιθέσεις δεν μπόρεσε κάμψη τον πολύ καλό Γιαννόπουλο.Το 1ο ημίχρονο τελείωσε με τον Χολαργό να φοβάτε να απλώσει το παιχνίδι διότι είχανε κλείσει όλοι χώροι και δεν μπορούσε να μπεί στην περιοχή.Το 2ο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε ,από το 50' μέχρι το 75' ο μονόλογος του Χολαργού ητανε δεδομένος ,δίοτι έπαιξε από το πλάγια με πλάτος γηπέδου και με ωραίες ενναλαγές της μπάλας έξω από την περιοχή.Και με Αλικανιώτη κάτω από τα δοκάρια αποσόβησε το μοιραίο. Από το 80΄ και μετα αν ηταν πιο σωστές οι μπαλίες των χαφ να εκμεταλευτούν τον γρήγορο Πολίτη ,θα είχε κανει την ζημιά ο Φωστήρας. Αυτό οφείλεται στην φυσική κατάσταση της ομάδας.Καλύτεροι από τον Φωστήρα ηταν ο Αλικανιώτης ο Μπαρδάκης παρόλο το μικρό της ηλικίας του τα κατάφερε ως ένα σημείο καλά και πρέπει να προσεχθεί γιατί ο μικρός έχει μέλλον.(και αμυντικά ο Φωστήρας αμυντικά λόγο του δύσκολου παιχνιδιού δεν τα πήγε και άσχημα).
Το επόμενο παιχνίδι είναι το τεέυταίο του πρώτου γύρου , το Sportifico εύχεται καλή δύναμη.

Από τον Χολαργό καλύτερος για το ρεπόρτερ του Sportifico ηταν ο Κοκκίδης και ο Σγάτζος.

Μεταμόρφωση - Διάνα 0-0


Δεν τα κατάφερε η Διάνα να φύγει από την παγωμένη Μεταμόρφωση με τους τρείς βαθμόυς , οι φόβοι του προπονητή Μιχαηλίδη βγήκαν αληθινοί η διακοπή του πρωταθλήματος δεν τον ευνόησαν τόσο όσο πριν την διακοπή όπου η ομάδα ηταν ανεβασμένη. Παρόλο που δεν σταμάτησε τις προπονήσεις η ομάδα και το Χ όμως δίνει αισιοδοξία για την συνέχεια.

to sportifico στην Κρητη


Η ανταποκρίτρια μας θα βρίσκεται στην Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους.Της ευχόμαστε καλό ταξίδι και σύντομα κοντά μας με νέο υλικό για το sortifico.